Odgođen PReKUL srednjovjekovni viteški festival

PReKUL zimski srednjovjekovni   festival
(FOTO: G.K.)

29.11.2017. | M.M/P.P. PAPUK
Pregleda: 3052

Jučer je u uredu Turističke zajednice Općine Čačinci održana koordinacijski sastanak organizatora "PReKUL srednjovjekovnog viteškog festivala” na kojemu su sudjelovali predstavnici Općine Čačinci, Parka prirode Papuk, Udruge Reda vitezova Ružice grada iz Orahovice, Planinarskog doma Jankovac i Turističke zajednice općine Čačinci na kojemu je odlučeno je da se "PReKUL srednjovjekovni viteški festival" koji je najavljen za 16. i 17. Prosinca 2017. Godine - ipak  neće održati.

Naime, u Park-šumi Jankovac koja je inače mjesto događanja samog festivala u tijeku su infrastrukturni radovi koji uvelike otežavaju prilaz mjestu izvođenja festivala. Također, u prilog nam ne idu ni najavljeni loši vremenski uvjeti kao i stanje prilaznih cesta.





S obzirom na nastalu situaciju molimo posjetitelje za razumijevanje do idućeg vrhunskog viteškog spektakla koji će se održati u rujnu sljedeće godine.











Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI