Urednik 034 Portala se ispričava predsjednici GO SDP Požega, Tamari Puač

Vlahović, Obradović, Mandarić i Puač
(FOTO: 034 Portal)

29.11.2017. | Ante Mandarić
Pregleda: 16635

Jutros smo od novoizabrane predsjednice GO SDP-a Požega, Tamare Puač, primili službeni zahtjev za ispravak netočne informacije u našem jučerašnjem članku o Kristini Čuljak.


Tamara Puač

Za objašnjenje našim čitateljima, dogodila nam se greška zbog koje se iskreno ispričavamo Tamari Puač i cijelom članstvu požeškog SDP-a.



Ivan Vlahović


Naime, u članku smo naveli Ivana Vlahovića i Mitra Obradovića kao požeške SDP-ovce, a oni to, naravno, nisu jer je svima poznato da su iz stranke izbačeni- isključeni. Greškom smo napisali SDP-ovci, iako nigdje nismo naveli da su dotični i članovi SDP-a jer SDP-ovac ili HDZ-ovac ili MOST-ovac može biti i onaj koji pojedinu stranku simpatizira ili je pak bivši član stranke.


Mitar Obradović

Da se ispravimo, željeli smo napisati da su Ivan Vlahović i Mitar Obradović, na kraju krajeva, i Ante Mandarić, vodeći socijaldemokrati u županiji, a ne članovi požeškog SDP-a iz kojeg su ih izbacili.


Ante Mandarić s predjednicom RH

Zahtjev za ispravkom predsjednice Puač prenosimo u cijelosti.

"Poštovani,
Na Vašem portalu 28.11.2017. objavljen je članak pod nazivom: "Pokušaj medijskog linča nad poznałom Požežankom Kristinom Čuljak" u kojem su navedene netočne sljedeće informacije: " Sto se tiče lokalnih SDP-ovaca, dobar sam s Ivanom Vlahovićem, Mitrom Obradovićem i Domagojem Soukupom."
Naime, niti je Ivan Vlahović niti Mitar Obradović u članstvu GO SDP-a Požega. Na temelju Zakona o medijima NN članak 40 tražim ispravak te informacije koja zbunjuje kako članstvo tako i javnost.

Molim da se ispravak informacije odmah objavi!"







Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI