Limači, početnici i mlađi pioniri NK Lipik 1925 dobili novu sportsku opremu

NK Lipik 1925
(FOTO: compas.com.hr)

29.11.2017. | M.M./compas.com.hr
Pregleda: 5778

Nogometni klub Lipik 1925, u suradnji s roditeljima, je svoje limače, početnike i mlađe pionire opremio novim Joma trenirkama, šuškavcima i torbama. Tako su tri najmlađe kategorije NK Lipik 1925 nagrađene za rezultate koje su postigli u prvom dijelu aktualne sezone.

Limači (kategorija do 8 godina) se nakon jedanaest kola prve polusezone nalaze na petom mjestu s 11 bodova. Oni su jedina kategorija koja se natječe u savezu Bjelovarsko-bilogorske županije. U ovoj kategoriji nastupalo je čak 18 mladih igrača koje je u nepunih godinu dana okupio trener Jeroslav Škondro. Odigrali su deset utakmica, zabilježili tri pobjede, dva neriješena rezultata i pet poraza. Ukupno su zabili 14, a primili dvadeset tri pogotka.




Početnici (kategorija do 10 godina) trenera Ivana Pleše nakon sedam odigranih kola nalaze se na odličnom drugom mjestu s tri boda zaostatka za prvom ekipom, Mladosti iz Pavlovaca protiv koje će otvoriti proljetni dio sezone. Dvadeset i dva puta tresli su protivničke mreže, a vratar Vanja Grubić primio je samo 6 golova. U 7 odigranih utakmica imaju pet pobjeda, jedan neriješen rezultat te poraz. Strijelci su bili: 8 Emanuel Jurić, 6 Noa Parag, 3 Noa Ereiz, 2 Matko Džolić, 1 Matija Mijačević, Tin Jurjević i Fran Bahnik.


Mlađi pioniri (kategorija do 12 godina) prvi dio sezone su završili na odličnom četvrtom mjestu s obzirom na to da su uz Graničar iz Bučja najmlađa ekipa u ligi. Prva tri kola ekipa se tek kompletirala, pa su imali na kontu jedan bod. Nakon toga uslijedile su bolje igre i četiri pobjede za redom. Odigrali su 9 utakmica, pet puta su pobijedili, tri puta izgubili i jednom remizirali. Postigli su 46 golova (Kaurin 15, Jurić 6, Sekulić 4, Fraj 4, Bruneta 4...), a primili 17. Na golu je bio Milan Rađenović, a povremeno je ulazio i godinu dana mlađi Vanja Grubić. Ekipu vodi trener Ivor Podunavac.



Vrijedi istaknuti i uspjehe starijih pionira (kategorija do 15 godina) te juniora (kategorija do 18 godina). Stariji pioniri se ove sezone natječu pod imenom NK Dobrovac, a ekipu čine igrači registrirani za oba kluba. Igrači trenera Denisa Bahnika nalaze se na osmom mjestu prvenstvene ljestvice. U 12 kola zabilježili su pet pobjeda i sedam poraza. Zabili su 29 golova, a primili 52. Golovesu postigli Renato 9, Duvnjak 7, Kozić 5, Ivančević 3, Pečanić, Dobraš, Cvišić i Čengić po jedan.

Juniori trenera Srećka Knoka nalaze se na trećem mjestu s 12 bodova. U ovoj veoma kratkoj ligi nalazi se 8 klubova, a ispred Lipika je Croatia iz Mihaljevaca i Požega s 21 bodom. U 7 kola zabilježili su četiri pobjede i 3 poraza. Postigli su 32 gola, a primili 26. Strijelci su bili: 16 Ivan Svjetličić, 8 Darko Derenj, 3 Marko Miladinović, 2 Nemanja Sudar, 1 Kuzhnini Pastrik, Grigor Marinić i Lovro Skender.



Uz natjecanje u svojoj ligi, klub ih je prijavio i u Županijski kup. Tamo su pružili dobar otpor Slaviji iz Pleternice gdje su većinu vremena igrali egal utakmicu, a na kraju su poraženi s 4-0.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI