5.12. otvorenje klizališta u Požegi

Klizanje
(FOTO: google)

28.11.2017. | TZ Požega
Pregleda: 8485

Na službenim stranicama Turističke zajednice Grada Požege objavljen je program ovogodišnjeg Adventa kojeg predvodi paljenje prve adventske svijeće već ove subote (2.12.) u 18:30 sati na trgu sv. Terezije Avilske.

Ovogodišnji program je doista bogat, bit će tu raznih programa za djecu- od predstava u kazalištu, božićnih sajmova te dočeka sv. Nikole i Djeda Božićnjaka.

Kao najzanimljiviji dječji događaj ovog Adventa izdvojili bismo otvorenje klizališta za koje smo sigurni da će uveseliti ne samo djecu i mlade, već i one malo starije. Službeno je potvrđeno otvorenje te je predviđeno za 5.12. u 17:00 sati na Sportsko rekreativnom centru u Požegi kojeg organizira Grad Požega i caffe bar Sportivo. Istoga dana na istom mjestu održat će se puštanje lampiona dobrih želja, što je također novost ovog Adventa.


Tijekom gotovo cijelog prosinca održavat će se božićne radionice, razne izložbe u Gradskom muzeju Požega i Galeriji Ciraki te Božićni i humanitarni koncerti. U šetališnoj zoni tijekom Adventa bit će postavljene adventske kućice u kojima će se moći kupiti razni božićni ukrasi i ostalo.


Najveća novost ove godine dolazi kao šećer na kraju, a to je Doček dječje Nove godine 31.12. u 18:00 sati kojeg su također organizirali Grad Požega i Caffe bar Sportivo na Sportsko rekreativnom centru. Doček Nove godine organiziran je i za one malo starije u Šetališnoj zoni gdje će vas zabavljati TS Posegana s početkom u 23:00 sata.

Detaljan program Adventa u Požegi pogledajte ovdje.

www.pozega-tz.hr


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI