Vjerodostojno: ¨Ipak ostajem vaš Lojza!¨

Alojz Tomašević
(FOTO: M.M.)

28.11.2017. | Ante Mandarić
Pregleda: 13533

Pleternička elita koja stoji pod pritiskom Zagreba, Lucići, Alojz i neki drugi ipak i dalje traže i kopaju da nađu veze u Zagrebu i tako ne odu s pozicije.

Župan Alojz Tomašević je još uvijek član "Vjerodostojnog HDZ-a" unatoč pritisku iz Zagreba, pa i same Požege, koji mu u najboljoj namjeri savjetuju da odstupi s pozicije i prekine ovu agoniju i ovaj uvećani pritisak na županiju i samog sebe.

Premijer Plenković je u svojoj moći napravio sve što je mogao, raspustio je Županijski odbori pozvao župana da odstupi, a s tim je definitivno pokazao VJERODOSTOJNOST. Koliko god ga kritičari napadali, mora se priznati da je napravio što je u ovakvoj situaciji moguće. Nemojte zaboraviti da živimo u pravnoj državi gdje postoje zakoni i pravila kojih se drži premijer, ali i župan. Pravilo glasi: On je izabran na tu funkciju zakonito ga se ne može smaknuti osim da on sam da ostavku- takav je zakon!


Budimo realni, Hrvatska ne može shvatiti način života u Požeštini, ovdje se nasilnicima klanjaju i čestitaju im na njihovim nedjelima, jer oni znaju da kad se namlati novinar za nagradu postaneš dožupan, pa je župan možda mislio da će on postati ministar ako namlati ženu, tko zna. Gotovo sam siguran da župana ljudi u Požeštini podržavaju i da bi na idućim izborima ostvario možda čak i bolji rezultat, pa tko bi lud pod tim uvjetima da ostavku, ja ne bih sigurno!


Zašto bi netko zbog jednog čina koji očito traje bar 30 godina, sad zbog toga odstupio s tako moćne pozicije. Požega je mala i ja, koji živim u inozemstvu, sam načuo neke priče (žena, ljubavnica, krediti, poslovi...), saborski zastupnik Zdravko Ronko je čak i javno potvrdio da su u Požegi svi znali za županovu aferu i nasilje, pa je ovaj ipak pobijedio na izborima i zašto bi onda s pozicije odstupio!?

Čudi me kako se moj Imoćanin i imenjak Ante Tomić već nije dotakao ove teme i sjetio se Požege i župana, baš me zanima na koji način on vidi ovu situaciju.

No, kako je da je, na kraju se očito ništa neće promijeniti i župan sa svoje pozicije neće odstupiti. On je i dalje član HDZ-a i uživa podršku Požežana, tako da se slobodno može reći: "Ostani župan, Požeština te izabrala i samim time zaslužila!".

Bolje Tomašević, nego Neferović jer je Neferović jači i njegov bi udarac više bolio-zato smo mi za našeg i VAŠEG Lojzu!


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI