Zvečevo otvorilo trgovinu u Požegi

Nova trgovina tvrtke "Zvečevo" u Požegi
(FOTO: M.M.)

26.11.2017. | M.M
Pregleda: 17749

Da je požešku tvrtku "Zvečevo" Ante Ramljak, povjerenik koncerna "Agrokor", u zadnjim trenucima spasio od stečaja i da "Zvečevo" unatoč svim problemima posluje pozitivno, dokazuje činjenica što je u Požegi u pješačkoj zoni od 24. studenog otvorena trgovina "Zvečevo" u kojoj Požežani mogu kupiti čokoladne i alkoholne proizvode. Iskoristili bismo ovu priliku da napomenemo kako je i poznato alkoholno piće "Barun" ponovno u proizvodnji.

Iako je Zvečevo prije nekoliko imalo problema oko plaćanja režija u starom prodajnom prostoru, neisplaćenih plaća prema radnicima i dobavljačima, ipak ova slavna i poznata tvrtka koja je prva u svijetu proizvela čokoladu s rižom polako, sigurno staje na noge te ulijeva sigurnost radnicima i svima ostalima koji sumnjaju u stabilnost "Zvečeva".

Nedavne riječi predstečajnog povjerenika tvrtke "Zvečevo" Milana Nakića ipak nisu bile "pucanj u prazno", već istina i dokaz da se stvari popravljaju.


"Ova tvornica posluje stabilno i ostvaruju se znatni prihodi na tržištu. Riječ je o firmi koja ima kvalitetne proizvode, prepoznatljive na tržištu, koji su brendirani i traženi. Njezin nestanak, kao i nekih 350 do 400 zaposlenih radnika, za malu sredinu kao što je Požega značili bi u negativnom smislu jako, jako puno", rekao je Nakić.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI