NASLOVNAPOŽEGADRUŠTVOARHIV
Zvečevo otvorilo trgovinu u Požegi

FOTO: M.M.

DOLAZE BOLJI DANI ZA ZVEČEVO

Zvečevo otvorilo trgovinu u Požegi

26.11.2017. | M.M PREGLEDA: 11305

Da je požešku tvrtku "Zvečevo" Ante Ramljak, povjerenik koncerna "Agrokor", u zadnjim trenucima spasio od stečaja i da "Zvečevo" unatoč svim problemima posluje pozitivno, dokazuje činjenica što je u Požegi u pješačkoj zoni od 24. studenog otvorena trgovina "Zvečevo" u kojoj Požežani mogu kupiti čokoladne i alkoholne proizvode. Iskoristili bismo ovu priliku da napomenemo kako je i poznato alkoholno piće "Barun" ponovno u proizvodnji.

Iako je Zvečevo prije nekoliko imalo problema oko plaćanja režija u starom prodajnom prostoru, neisplaćenih plaća prema radnicima i dobavljačima, ipak ova slavna i poznata tvrtka koja je prva u svijetu proizvela čokoladu s rižom polako, sigurno staje na noge te ulijeva sigurnost radnicima i svima ostalima koji sumnjaju u stabilnost "Zvečeva".

Nedavne riječi predstečajnog povjerenika tvrtke "Zvečevo" Milana Nakića ipak nisu bile "pucanj u prazno", već istina i dokaz da se stvari popravljaju.


"Ova tvornica posluje stabilno i ostvaruju se znatni prihodi na tržištu. Riječ je o firmi koja ima kvalitetne proizvode, prepoznatljive na tržištu, koji su brendirani i traženi. Njezin nestanak, kao i nekih 350 do 400 zaposlenih radnika, za malu sredinu kao što je Požega značili bi u negativnom smislu jako, jako puno", rekao je Nakić.
Tagovi: zvečevo, čokolada, trgovina, požega