MUP daje 5 tisuća eura za informacije koje dovedu do uhićenja Darjana Ješovnika

Ješovnik Darjan
(FOTO: mup.hr)

22.11.2017. | mup.hr
Pregleda: 12987

Na listi najtraženijih bjegunaca u Europi (EU Most Wanted), na prijedlog hrvatske policije kao članice ENFAST mreže, nalazi se i  Darjan Ješovnik kojeg Republika Hrvatska potražuje zbog teškog kaznenog djela.

Hrvatska policija osigurala je novčana sredstva u iznosu od 5 tisuća eura, a bit će isplaćeni davatelju informacije koja će dovesti do lociranja i uhićenja Darjana Ješovnika.

Ješovnik se nalazi u bijegu od 2011. godine, a sumnjiči ga se da je bio dio zločinačkog udruženja čiji su članovi iz Južne Amerike prokrijumčarili najmanje 718 kilograma kokaina prema Španjolskoj, Hrvatskoj, Sloveniji i Nizozemskoj. Većina članova zločinačkog udruženja uhićena je u ranijim akcijama policija na području Španjolske, Hrvatske i Srbije.


Pozivamo građane ukoliko imaju bilo kakvu informaciju da nam dojave putem profila traženog bjegunca. Dojaviti se može i anonimno, a svaka informacija je dragocjena.


Ukoliko dođe do uhićenja bjegunca, iznos novčane nagrade bit će isplaćen izravno davatelju obavijesti, a sukladno važećim pravnim propisima Ministarstva unutarnjih poslova Republike Hrvatske.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI