Obilježen Međunarodni dan svjesnosti o prijevremenom rođenju

Međunarodni dan svjesnosti o prijevremenom rođenju
(FOTO: M.M.)

17.11.2017. | M.M
Pregleda: 3238

Večeras je na Trgu Sv. Terezije Avilske u Požegi obilježen Međunarodni dan svjesnosti o prijevremenom rođenju gdje je uz druženje na sat vremena osvijetljena zgrada Dijecezanskog muzeja ljubičastom bojom i pušteno je u zrak 50 ljubičastih balona s imenima naših palčića. Sve je to organizirano u duhu slogana " NOSI LJUBIČASTO, SVIJETLI LJUBIČASTO I PODIGNI PALAC ZA PALČIĆE"




"Sva su naša djeca anđeli, a ovo su anđeli borci. Kada u život startate s minus deset i opet dođete prvi na sto metara što reći. Zato smatram da je to civilizacijski doseg uz medicinu koja to omogućuje su ova prekrasna djeca, anđeli koji mogu imati priliku za život.






Grad Požega će svakako popratiti i biti što sretniji da ih bude što više." - rekao je gradonačelnik Puljašić




"Inicijativa je u Hrvatskoj počela prije osam godina koju je započela Željka Vučko koja je predsjednica Kluba roditelja nedonoščad "Palčići", a ove godine se Požega prvi puta uključila.

Cilj nam je osvijestiti okolinu o problemu prijevremenog rođenja jer okolina nije dovoljno upoznata s tim problemom." - rekla je organizatorica Jelena Vukoja Juričević

























Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI