¨Zajedno u ratu, zajedno u miru¨ - Karavana sjećanja sinoć u Požegi

Moto karavana u Požegi
(FOTO: pozega.hr)

17.11.2017. | M.M.
Pregleda: 3693

"Zajedno u ratu, zajedno u miru” poznati je slogan pod kojim moto karavana od oko 300 motora i motociklista iz cijele Hrvatske s Korčule putuje prema Vukovaru.

Na svom je putu sinoć stigla i u Požegu gdje su je dočekali brojni Požežani i gradonačelnik Puljašić.





Ovo je deseta tradicionalna moto karavana koja kreće s Korčule prema Vukovaru gdje će odati počast žrtvama grada heroja u Domovinskom ratu.


Moto klub Independant iz Požege je kao domaćin s gradonačelnikom Puljašićem i gostima na Trgu 123. brigade zapalio svijeće kod spomen – obilježja poginulim braniteljima.

"Čast i zadovoljstvo je pozdraviti u ime Grada Požege i svih sugrađana desetu jubilarnu karavanu koja kao živi simbol sjećanja ide od Prevlake prema Vukovaru i uistinu tu je cijela Hrvatska. Posebna je to žrtva ovih hrabrih ljudi jer vrijeme i uvjeti na cesti nisu naklonjeni takvom pothvatu, stoga čestitam svim sudionicima karavane i vidimo se u subotu u Vukovaru", rekao je gradonačelnik Darko Puljašić.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Izlazite li na glasanje u srijedu, 17.4.2024.?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI