¨Zajedno u ratu, zajedno u miru¨ - Karavana sjećanja sinoć u Požegi

Moto karavana u Požegi
(FOTO: pozega.hr)

17.11.2017. | M.M.
Pregleda: 3694

"Zajedno u ratu, zajedno u miru” poznati je slogan pod kojim moto karavana od oko 300 motora i motociklista iz cijele Hrvatske s Korčule putuje prema Vukovaru.

Na svom je putu sinoć stigla i u Požegu gdje su je dočekali brojni Požežani i gradonačelnik Puljašić.





Ovo je deseta tradicionalna moto karavana koja kreće s Korčule prema Vukovaru gdje će odati počast žrtvama grada heroja u Domovinskom ratu.


Moto klub Independant iz Požege je kao domaćin s gradonačelnikom Puljašićem i gostima na Trgu 123. brigade zapalio svijeće kod spomen – obilježja poginulim braniteljima.

"Čast i zadovoljstvo je pozdraviti u ime Grada Požege i svih sugrađana desetu jubilarnu karavanu koja kao živi simbol sjećanja ide od Prevlake prema Vukovaru i uistinu tu je cijela Hrvatska. Posebna je to žrtva ovih hrabrih ljudi jer vrijeme i uvjeti na cesti nisu naklonjeni takvom pothvatu, stoga čestitam svim sudionicima karavane i vidimo se u subotu u Vukovaru", rekao je gradonačelnik Darko Puljašić.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI