Premijera predstave ¨Isadora¨ u Požegi

Premijera predstave "Isadora"
(FOTO: M.M.)

16.11.2017. | M.M
Pregleda: 3175

Požeško Gradsko kazalište ove godine 25. studenog održat će Noć kazališta gdje su pripremili bogat raznolik program za sve uzraste, a vrata kazališta otvorit će se osmi put.

Uz otvorena vrata kazališta na rasporedu je i premijera predstave "Isadora" autorice Marijane Matoković i Maje Đurinović u kojem umjetnički sudjeluje i kiparica Tatjana Kostanjević.




Isadora se konačno ostvaruje u obliku profesionalne predstave. Moj umjetnički put do Isadore krenuo je još Akademiji kada sam radila diplomski ispit iz govora pod mentorstvom prof. Vlaste Ramljak, a prof. Đurinović me inspirirala da napravim predstavu prema autobiografskim elementima. Prošle godine srela sam se s Tatjanom koja je imala izložbu upravo ovdje u kazalištu našle smo se na istoj valnoj dužini. Njene skice za skulpturu Isadore sada su zaživjele i u ovoj predstavi u jednu skladnu cjelinu. - rekla je Marijana





Pretpremijera će se održati 21. studenoga, a premijera i repriza u Noći kazališta u subotu, 25. studenoga kada će prva predstava biti u 19 sati, a druga u 21 sat. Prije premijere u Galeriji Ciraki bit će postavljena izložba s nekoliko fotografija i citata Isadore Duncan. Ulaz je besplatan, uz prethodnu rezervaciju ulaznica zbog ograničenog broja sjedala od šezdeset mjesta.







Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI