PJ Papuk nudi povoljno uslužno klanje svinja

PJ Papuk- Uslužno klanje svinja 2017.
(FOTO: PROMO)

15.11.2017. | PROMO
Pregleda: 14873

Papuk je najstarija mesna industrija Požeštine i sastavni je dio Kutjeva d.d. Svojom dugogodišnjom tradicijom proizvodnje mesa uzdignuo se u prepoznatljivu mesnu ikonu ne samo Slavonije nego i cijele Hrvatske. Nudi brojne proizvode od svježeg, polutrajnog i trajnog programa te pruža usluge klanja građanstvu, a pri tome zadovoljava sve sanitarne i međunarodne standarde pri preradi mesa.

Povodom sezone klanja Papuk nudi vrhunsku uslugu uslužnog klanja te dovoza i odvoza živih svinja, odnosno svinjskih polovica do adrese krajnjih kupaca.





Nudimo svinjske polovice hrvatskog porijekla po pristupačnim cijenama, a za sve informacije možete se javiti na brojeve telefona 034/273-522 i 034/273-814 ili sav asortiman potražiti u našoj mesnici u samom centru grada, u ulici dr. Franje Tuđmana od ponedjeljka do petka od 06h do 19h, te subotom od 07h do 12h.


Iz aktualne ponude izdvajamo:

DIMLJENA POŽEŠKA KOBASICA ( za kuhanje i pečenje ) 39,77 kn/kg

ŠVARGL 37 kn/kg

SVINJSKI JEZIK 23,00 kn/kg




U sklopu pogona Papuk, koji se nalazi u Industrijskoj ulici u Požegi, u prosincu se otvara maloprodajno mjesto koje će nuditi velik izbor svježeg mesa i mesnih prerađevina prepoznatljive kvalitete i po pristupačnim cijenama.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI