Knjižničari naše županije sudjelovali na stručom skupu u Požegi

Naslov slike
(FOTO: 034 portal)

15.11.2017. | M.M.
Pregleda: 3162

Gradska knjižnica i čitaonica Požega bila je danas domaćin stručnog skupa za sve knjižničare diljem naše županije. Tema skupa je "Nove tehnologije u radu s djecom i mladima", a predavačice dolaze iz Centra za stalno stručno usavršavanje knjižničara u RH.




"Županijska matična služba Gradske knjižnice i čitaonice Požega je razvojna i savjetodavna služba te brine o svim narodnim i školskim knjižnicama u našoj županiji. Ovaj stručni skup je organiziran u suradnji Matične službe i Centra za stalno stručno usavršavanje knjižničara RH. Sretni smo što su se na skup odazvali gotovo svi knjižničari naše županije. Imat ćemo teorijski i praktični dio radionice, a govorit će se o informacijsko-informatičkoj pismenosti kojima se knjižničari mogu koristiti u svom odgojno-obrazovnom procesu", rekla je voditeljica Županijske matične službe Mirjana Franculić.






Sve prisutne pozdravio je i dogradonačelnik Ferdinand Troha te poželio svim knjižničarima dobru suradnju i nastavak odličnog daljnjeg rada te zahvalio predavačicama na dolasku u Požegu.







Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI