U Kutjevu kršten mošt povodom blagdana Svetog Martina

Martinje u Kutjevu 2017.
(FOTO: M.M.)

12.11.2017. | M.M
Pregleda: 4104

"Kutjevačko Martinje" tradicionalna je dvodnevna turistička manifestacija povodom proslave blagdana sv. Martina koja okuplja velik broj posjetitelja. Kutjevo je postalo tradicionalno okupljalište planinara i izletnika koje za Martinje posjeti oko 3000 planinara iz cijele Hrvatske, ali i Bosne i Hercegovine, Srbije i Slovenije.




Uz obilazak planinarskih staza, posjetitelji mogu uživati u obredu krštenja mošta i zabavnom programu na jedinstvenom Trgu graševine uz degustaciju najboljih kutjevačkih vina i bogatu gastronomsku ponudu.






Danas se u Kutjevu održava naše tradicionalno "Kutjevačko Martinje" u kojem Grad Kutjevo pokazuje sve svoje vrijednosti i bogatstva što ima.




Danas ima 48 izlagača, naših vrhunskih kutjevačkih vinara, OPG-ovaca , proizvođača kulena, sira, aronija mnogih drugih. Sve ono što imamo danas ovdje pokazujemo našim posjetiteljima jer mi se nemamo čega stidjeti već naprotiv dičiti se jer je ovo manifestacija koja je najposjećenija u republici Hrvatskoj, manifestacija koja je prepoznata i u čast ovoj manifestaciji mi ćemo se truditi i zalagati odići ju na još veći nivo kako bi se odužili i zahvalili svima koji su tu i koji ju podržavaju." - rekao je gradonačelnik Kutjeva Josip Budimir
















Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI