Golić donio Požegi jesensku titulu

12.11.2017. | M.M/sportalo.hr
Pregleda: 5325

Za četvorku koja je jučer odigrala svoje utakmice jesenska polusezona je gotova, što se tiče borbe za titulu i ona je gotova, Požega je jesenski prvak, ali su se za to morali i te kako pomučiti protiv odličnog Kutjeva.

POŽEGA – KUTJEVO  3:2Sjajna utakmica na Rekreaciji a u glavnoj ulozi bio je fenomenalni Bruno Golić koji je postigao sva 3 pogotka i odveo Požegu do titule. U prvom poluvremenu mladi napadač je donio velikih 2:0 za Mitrovićevu momčad, no Kutjevo je nakon onog raspada protiv Kaptola, ponovno odigralo odličnih drugih 45 minuta. Golovima Ante Budimira i Domagoja Majetića poravnali su na 2:2, imali su prilike i za potpuni preokret, jednu od njih i u posljednjim sekundama, no kada to nisu iskoristili Golić je istrčao munjevitu kontru i zabio svoj treći pogodak za veliko slavlje Crvenih.

– Najprije čestitam svojim igračima na naslovu prvaka, kroz čitavu jesen smo unatoč problemima bili najbolji. Za razliku od prošle sezone jasno je da je ove godine liga dosta izjednačenija, nekoliko je dobrih momčadi koje su u vrhu, neka se nitko ne uvrijedi ali Kutjevo je uz Požegu po mom mišljenju najbolja i najkompletnija ekipa. Imaju glavu i rep, i mi ako želimo na kraju biti prvaci pred zadnje kolo i gostovanje u Kutjevu moramo imati 4 boda prednosti. Imao je Josip Budimir priliku napraviti kompletan preokret, odnesti sva tri boda ali srećom nije, a onda je Bruno pokazao zašto je igrač koji radi razliku u ovoj ligi. Mi se za proljeće moramo dodatno pojačati ako želimo obranu titule – izjava je jesenskog prvaka Željka Mitrovića.


TIM OSVJEŽENJE – LIPIK  6:1


Arena svjetlosti u Kuzmici bila je arena sumraka za Lipik koji je doživio svoj najveći poraz od kada je krenuo iz početka, do sada je najveći bio 5:1 u Gradcu u prvoj utakmici u 1. ŽNL. Iako su znali da ništa od jesenskog naslova pošto je Požega ranije pobjedila, ovakav potop je potpuno neočekivan. Od prve minute je krenulo naopako za Lipik. Doslovno od prve u kojoj je mladi Franko Marinović još jednom potvrdio da u Kuzmici ponovno raste jedan fenomenalan nogometaš. Do odmora je bilo 3:0, Mislav Brnčić i Luka Rotim praktično su osigurali pobjedu Tim osvježenju u prvih 45 minuta. U nastavku Brnčić zabija još dva puta, za goste smanjuje na 4:1 naravno Tomislav Oršić, a šlag na tortu sjajne predstave Kuzmičana stavlja stari majstor Miro Papak.

Ostale utakmice igraju se danas s početkom u 14,00 sati.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI