Sanela je prvu godinu života provela u bolnici, uljepšajmo joj prvi Božić

Kuća obitelji Gojković
(FOTO: 034 portal)

05.11.2017. | M.B.
Pregleda: 16929

Peteročlana obitelj Gojković iz Granja u općini Jakšić proživljava teške trenutke u životu. Gospodin Gojković nam se obratio i zamolio nas za pomoć jer, kako i sam kaže, više ne zna kome se obratiti.




Njegova najmlađa kćer Sanela rođena je početkom ove godine, a ljetos joj je dijagnosticiran Beckwith Weidemann sindrom koji je kongenitalni poremećaj rasta karakteriziran povećanim rizikom rakova dječje dobi i određenim obilježjima.






Sanelina majka često izbiva iz kuće i od obitelji jer sa Sanelom odlazi k liječnicima na kontrole, što u Požegu, no većinom u Zagreb. Gospodin Gojković je nezaposlen jer čuva drugo dvoje maloljetne djece koja se ne mogu sama brinuti o sebi kad je mama sa Sanelom na pretragama i u bolnici, stoga su jedina primanja koja imaju porodiljna naknada i dječji doplatak.




Najveći problem kojeg ova obitelj ima su nehigijensku uvjeti u kojima žive jer su im primanja premala za preseljenje u novi stan ili kuću, a kuća iu kojoj trenutno žive jednostavno nije adekvatna za odgoj djece, pogotovo ne bolesne bebe kojoj je potrebna sva moguća pomoć i njega.







Ako netko može i želi pomoći ovoj obitelji, može to učiniti donacijom financijskih sredstava na broj tekućeg računa HR5523900013220716265 u Poštanskoj banci na ime Doris Gojković ili osobno donijeti korisne potrepštine na adresu Granje 19, 34 308 Jakšić.

Pomozimo malenoj Saneli da svoj prvi Božić provede u miru, blagostanju i veselju, baš kao što je to zaslužilo svako dijete.







Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI