¨Svi hodamo za zdravlje muškaraca¨- srijeda (8.11.)

Hodanjem do zdravlja
(FOTO: arhivska fotografija)

04.11.2017. | J.K.
Pregleda: 3168

U našoj se županiji već dvije godine redovito, svake srijede sa startom u 18 sati "Hoda do zdravlja". Ove srijede želimo pozvati sve naše sugrađane koji redovito hodaju nasipom da nam se priključe u organiziranoj šetnji povodom obilježavanja Brkatog studenog – mjeseca posvećenog zdravlju muškaraca.

Nadamo se da će naši sugrađani prepoznati vrijednost ove inicijative i uz prigodnu šetnju/podršku zdravlju muškaraca uključiti se u aktivnosti "Hodanjem do zdravlja" svake srijede. Važnost hodanja za tjelesno i mentalno zdravlje, kako žena, tako i muškaraca je dobro poznata!

Start je kod spomenika Nikoli Tesli (zvečevački park) u 18 sati kada očekujemo i medije. Koordinatorica i voditeljica aktivnosti je gđa. Jelena Fuček iz udruge "Zdravi život". Svi su dobrodošli priključiti se, a informacije se mogu dobiti na br tel: 098/1606398 i e-mail: [email protected] ili u Zavodu za javno zdravstvo.


Prigodno se isti dan održava i javnozdravstvena akcija ispred zgrade Muzeja u prijepodnevnim satima.


Zavod za javno zdravtsvo Požeško-slavonske županije


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI