Željko Grgić: ¨Mi smo ovdje zbog građana i njihove sigurnosti i to je jedini put kojim ćemo mi ići i za koji ću se zalagati¨

Željko Grgić, Dražen Vitez, Ivana Radić
(FOTO: M.M.)

03.11.2017. | M.M.
Pregleda: 5681

Danas je predstavljen novi načelnik PU požeško slavonske županije Željko Grgić.

"Kao što znamo mandat prošlom načelniku Dasoviću je istekao te je proveden postupak shodno zakonu za izbor novog načelnika gdje je od četiri kandidata najboljim se pokazao Željko Grgić.

U ravnateljstvu policije smo ponosni na Grgića jer on je od stvaranja Republike Hrvatske prošao gotovo sve razine rada u policiji, temeljne policije, krim policije, vodio je ured glavnog načelnika policijske uprave jednostavno čovjek koji je stekao dovoljno znanja i iskustva kako bi mogao voditi ovu policijsku upravu." - rekao je zamjenik glavnog ravnatelja policije Dražen Vitez









"Zadovoljstvo i čast mi je što ću obnašati ovako zahtjevnu i važnu dužnost te se zahvaljujem ministru Unutarnjih poslova i glavnom ravnatelju policije na ukazanom povjerenju.

Opće stanje sigurnosti na području ove policijske uprave je bilo uvijek na jednoj zavidnoj razini bez obzira na događaje koji su okarakterizirani kao teška kaznena djela ili teži prekršaji.

Kao budući načelnik ove policijske uprave zajedno s svojim suradnicima nastojat ću održati razinu sigurnosti mojih prethodnika i pokušati je unaprijediti. Nastojat ću približiti se građanima, slušati i uvažiti njihove ideje, prijedloge ali i njihove primjedbe. Također ćemo razvijati i povjerenje građana u policiju te težiti izravnoj komunikaciji i uključiti građane u preventivne aktivnosti policije jer smatram da je to najbolji način rada.

Ono što želim posebno naglasiti i poslati poruku policijskim službenicima ove policijske uprave je da Zakoni ove države vrijede za sve bez obzira o kojoj se osobi radilo, policijskom službeniku, o nekoj osobi na poziciji, bratu, sestri ili nekom sasvim drugom naša dužnost je postupati prema svima jednako.

Mi smo ovdje zbog građana i njihove sigurnosti i to je jedini put kojim ćemo mi ići i za koji ću se zalagati." - poručio je novi načelnik PU požeško slavonske Željko Grgić







Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI