Novi v.d. ravnatelja je Požežanin Alen Kovačević

v.d. ravnatelja Alen Kovačević
(FOTO: Google)

02.11.2017. | Mateja Barukčić
Pregleda: 15261

Nakon što je završio gotovo trodesetljetno radno iskustvo u Glazbenoj školi u Požegi, bivši ravnatelj spomenute ustanove Valentin Veljko Škorvaga svoju ravnateljsku palicu je predao prof. Alenu Kovačeviću. Profesor Kovačević je tako s jučerašnjim datumom postao vršitelj dužnosti na mjestu ravnatelja Glazbene škole Požega.

Alen je rođen 1978. godine u Požegi gdje je završio osnovnoškolsko glazbeno obrazovanje u sviranju harmonike, u Osijeku je završio glazbenu pedagogiju, a u Zagrebu Glazbenu akademiju- smjer klavir. U Glazbenoj školi Požega zaposlen je gotovo 17 godina, a sa svojim bendom godinama svira razna događanja među kojima su pratnje na koncertima poznatim hrvatskim renomiranim glazbenicima.

Alen je najstariji sin u poznatoj požeškoj glazbenoj obitelji Kovačević i otac je dvije prekrasne djevojčice.


Službeni natječaj za radno mjesto ravnatelja Glazbene škole bit će objavljen u dogovoru sa županijom, a doznajemo kako je upravo prof. Kovačević apsolutni favorit za to mjesto.


Profesoru Kovačeviću želimo svu sreću na novom radnom mjestu i radujemo se daljnjoj suradnji s Glazbenom školom Požega.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI