Puljašićeva politika se isplati

Puljašić
(FOTO: M.M.)

31.10.2017. | Ante Mandarić
Pregleda: 13543

U prošlom sastavu Gradskog vijeća, HDZ i oporba su odbili prodaju APP-a, a zna se i zašto. No, politika novog gradonačelnika Puljašića i prvi pregovori za prodaju APP-a su donijeli plodove vrijedne 4 033 000,00 kuna, a to je otprilike skoro za pola milijuna više nego u prethodnom Neferovićevom pokušaju prodaje.

Što znači da je samo tim potezom novi gradonačelnik gradu doprinio pola milijuna više nego prethodna politika. Iako neki smatraju da pola milijuna i nije baš neki iznos, no tih pola milijuna su samo pokazatelj da nova vlast očito zna što radi. Unatoč tome što se u nekim medijima (čitaj: NEF mediji) može pročitati kako je ovaj potez prodaje APP-a propust te da je dionice trebalo prodati ranije, pola milijuna razloga kaže da se čekanje isplatilo.

Nevezano za ovu temu, željeli bismo pozdraviti našeg župana Tomaševića koji je otpušten iz bolnice i u vidno je boljem stanju, bar tako javljaju nacionalni mediji. Mi mu želimo sve najbolje. Kako nam je došla do vrha glave priča da smo "Puljašićevi mediji", ovim putem bismo županu poručili kako ni kokoš ne bi mogla preživjeti od novaca koje nam Puljašić daje, ali i to je barem nešto nasuprot županije koja kod nas ne želi kupiti niti čestitku.


To je vaše pravo i poštujemo vaše odluke, no drugi župani će jadnom narodu u najsiromašnijoj županiji čestitati nacionalne blagdane i praznike putem našeg portala, a vi se slobodno oglašavajte u medijima za koje mislite da su vam učinili uslugu ne objavivši obiteljsko nasilje koje ste učinili nad svojom suprugom.


Na kraju, ne želimo ničiji novac i kupnjom čestitke na našem portalu niti jedan političar, ravnatelj ustanove, vlasnik tvrtke, itd. kod nas neće kupiti šutnju u ovakvim gnjusnim situacijama.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI