PU požeško slavonska upozorava na povećan promet i pojačano kretanje građana povodom Svih svetih

Naslov slike
(FOTO: 034 portal)

31.10.2017. | PU požeško slavonska
Pregleda: 1852

Povodom obilježavanja Svih svetih očekujemo pojačani promet vozila te intenzivnije kretanje građana koji će se u većem broju okupljati na svim grobljima Požeško-slavonske županije sukladno tradicionalnim vjerskim običajima, a u znak sjećanja na umrle i poginule.

Radi osiguranja nesmetane protočnosti prometa policijski službenici će pojačano nadzirati promet te regulirati režim prometovanja na lokalnim prometnicama i ulicama koje vode prema grobljima.

U cilju da se izbjegnu nepotrebne gužve i zastoji u prometu, molimo sve vozače da obrate pozornost na prometnu signalizaciju kojom će se regulirati promet u blizini groblja, te da poštuju prometne propise i naloge policijskih službenika, kako bi na taj način osobno pridonijeli da dani prisjećanja na mrtve, proteknu u miru i dostojanstvu.


Policijski službenici će također preventivno djelovati u cilju zaštite osobne sigurnosti građana i njihove imovine te sprečavanja kaznenih djela, posebice teških krađa provaljivanjem u osobna vozila.


Isto tako, apeliramo na građane da dolaskom na groblja u automobilima ne ostavljaju svoje osobne stvari - torbice, novčanike, mobitele ili sl. kako ne bi postali žrtve kaznenih djela.

PU požeško slavonska


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI