U jučerašnjoj prometnoj u Požegi motociklist teško ozlijeđen

Prometna u Požegi
(FOTO: M.M.)

31.10.2017. | PU požeško slavonska
Pregleda: 4481

34-godišnji vozač koji je jučer (30.10.) oko 6:00 sati upravljao teretnim automobilom marke "Iveco", karlovačkih registarskih oznaka, kojemu je bila pridodana cisterna, sletio je vozilom s kolnika, udario u prometni znak uslijed čega je došlo do zanošenja skupa vozila te slijetanja i prevrtanja cisterne na zemljanu površinu. Protiv 34-godišnjaka slijedi prekršajni nalog.

Istoga dana, oko 15.05 sati, u Požegi, na raskrižju ulica Stjepana Radića-Franje Cirakija-Priorljavska, 51-godišnja vozačica koja je upravljala osobnim automobilom marke "Opel", novogradiških registarskih oznaka, dolaskom do raskrižja nije postupila po prometnom znaku "dopušteni smjerovi" za desno i lijevo već je s vozilom ušla u raskrižje krećući se ravno prilikom čega je 49-godišnji vozač mopeda, požeških registarskih oznaka, kako bi izbjegao udar u vozilo počeo kočiti uslijed čega je izgubio nadzor nad mopedom te pao na kolnik. On je teško ozlijeđen, a protiv 51-godišnjakinje slijedi kaznena prijava poradi kaznenog djela "Izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu".


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI