Tomašević prije šest dana hospitaliziran u lošem stanju

Tomašević
(FOTO: M.M.)

25.10.2017. | net.hr
Pregleda: 16241

Tri tjedna nakon što ga je supruga prijavila zbog obiteljskog nasilja, požeško-slavonski župan Alojz Tomašević (HDZ) nalazi se u Općoj županijskoj bolnici u Požegi gdje je primljen u lošem zdravstvenom stanju.

"Već peti ili šesti dan se nalazi na liječenju u bolnici na odjelu za uho, grlo, nos i maksilofacijalnu kirurgiju i zdravstveno stanje se popravilo međutim, mora biti zadržan još neko vrijeme dok bude mogao bit otpušten kući”, kazao je za RTL Željko Glavić, ravnatelj Opće županijske bolnice Požega dodavši da ne može javno iznositi njegovu dijagnozu, ali da je riječ o "ozbiljnijem zdravstvenom problemu” zbog čega je bila nužna hospitalizacija.

Neslužbeno se doznaje da je Tomašević hospitaliziran s vrlo visokom temperaturom te da se liječi od upale pluća, ali i mnogo opasnije gnojne upale parotidnih žlijezda.


Njegova supruga Mara Tomašević, koja ga je prijavila zbog fizičkog zlostavljanja, o njegovim zdravstvenim problemima doznala je od novinara. O tome se oglasila putem sms-poruke.


"Upravo sam doznala da je moj suprug na liječenju u bolnici. Žao mi je što se sve ovo događa oko nas, no to ćemo u ovoj situaciji staviti na stranu. Ipak je on otac naše djece i želim mu brz opravak i skori odlazak iz bolnice”, poručila je.

Tomaševićevi prijatelji tvrde da su njegovi zdravstveni problemi posljedica stresa. Protiv njega podnesena je i kaznena prijava.

izvor: www.net.hr


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI