Nika Sabljak predstavljala Požegu na 21. Smotri dječjeg stvaralaštva u Poreču

Nika Sabljak
(FOTO: pozega.hr)

24.10.2017. | pozega.hr
Pregleda: 3571

U Poreču je protekloga vikenda održana 21. Smotra dječjeg stvaralaštva koja je okupila više od šest stotina sudionika iz cijele Hrvatske. Učenica Osnovne škole "Dobriša Cesarić" Nika Sabljak predstavljala je naš grad monologom "Premlada za ljubav", a svojom je izvedbom osvojila srca publike i žirija.

- Djeca su bila smještena kod domaćina i tu je još više došlo do izražaja druženje i prijateljstvo. Upoznali smo grad Poreč, družili se sa djecom, naučili nešto novo i stekli nove prijatelje.- rekla je Ines Čereg, predsjednica Društva Naša djeca Požega.

U organizaciji Saveza društava Naša djeca Hrvatske još od 1993. godine svake se godine u drugom gradu-domaćinu održava Smotra dječjeg stvaralaštva pod nazivom "Radost, igra i stvaralaštvo djece”. Na ovogodišnjoj Smotri svoja kreativna godišnja dostignuća djeca su prezentirala u bogatom dramsko-scenskom, lutkarskom, glazbenom, plesnom i audio-vizualnom izričaju te u likovnim izložbama dječjih radova.


izvor: www.pozega.hr



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI