AFERA AGROKOR – Najskuplji igrokaz za koji smo karte plaćali godinama…

Afera Todorić
(FOTO: SBonline.net)

23.10.2017. | Ivica Janković/sbonline.net
Pregleda: 5016

Zahvaljujući aferi Agrokor polako ali sigurno izbacujem gledanje telke iz svog života jer je to jednostavno više nepodnošljivo i vrijeđa svaki zdravi razum.

Prije nekoliko dana sjatila se cijela vojska policije s dugim cijevima i u fantomkama ranom zorom da privodi nekakve ćate koje su radili u Agrokoru. Situacija mi je više sličila na organiziranu akciju talijanske policije koja kani zbrisati s lica zemlje najveće narko bosove Cosa Nostre.

Alo, ljudi su kancelarijski štakori koji su se bojali svoje sjene kad Gazda nogom kroči u Cibonin toranj pa bi u pravilu bilo dovoljno ishodovati policijski i sudski nalog, poslati dva policajca s tendencijom napredovanja u hijerarhija policije…, dobar dan, dobar dan evo nas s nalogom da pregledamo vaš dom s namjerom pronalaska kompromitirajućih papira protiv Gazde, ispričavamo se znamo da je prošlo šest mjeseci od kada je afera pukla vjerovatno nemate ništa ali eto nas da provjerimo…!!!


Na ovakav kaubojski i smiješan način kako je to izvedeno ne može se ništa jednostavnije zaključiti nego da je dotična akcija igrokaz za običan puk kojega je sve manje, glumaca sve više pred praznim kazalištem.


Naš Gazda Ivica u kakvoj god je sada nezavidnoj situaciji ima Asa u rukavu i još uvijek može pridobiti srca građana Republike Hrvatske, sve će ti oni oprostiti samo razveži jezik i podastri dokaze kojih neminovno imaš na pretek i prokaži dobru glavninu političara koji su ti pomagali loviti u mutnome i koji su s tobom zamračili silne milijarde kuna, eura šta god već, eto ti riješenje za ekonomsku krizu u Lijepoj našoj, dovedi sve Vlade koje su do sada vladale pred vrata Remetinca i problem riješen, uključujući pri tome i većinu sudaca i kompletno pravosudnog tijela.

Nekoliko rečenica prije napisanih najvjerovatnije da nećemo doživjeti ali zato nam se smiješi dugotrajan i mučan proces okončanja afere Agrokor u kojoj nitko neće biti osuđen, jedino što će dobiti je 500-tinjak tisuća manje Hrvata u svojoj državi dok se slučaj okonča.

Vrišti naš bloger Ivica s svoga Bloga, "…ja sam konzervativni demokršćanin vraćam se u Hrvatsku kad prikupim dokaze…”,  bajo moj ako si ti to što jesi lijepo se ti vrati u Hrvatsku a prikupljanje dokaza prepusti onima kojima je to i posao odnosno odvjetnicima, pravnicima ili kako ih ja u novije vrijeme volim zvati trgovcima.

Muka mi je od ove afere i bombardiranje nas iz svih mogućih medija s istom, muka mi je što iz dana u dan nam se svima smiju u lice i smatraju nas doslovno stokom sitnog zuba da ne upotrebljavam teže izraze mada vrište iz mene i tlak mi se od svega diže u razinu očiju.

Moj dobri narode, ne trošite vrijeme na praćenje i Vlade i Gazde i cijelokupne ove afere jer sasvim sigurno od svega biti ništa neće, na izborima napokon kaznite sve one koji su do sada imali bilo kakvog doticaja s izvršnom vlašću jer tek tada može razgovarati o gradnji tunela i o nekakvom svijetlu na kraju njega koje bi značilo nekakvo bolje sutra za sve nas.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI