Za sinoćnju prometnu na cesti Požega - Mihaljevci kriv alkohol

Prometna nesreća
(FOTO: M.M.)

22.10.2017. | M.M.
Pregleda: 12248

Nakon obavljenog policijskog očevida premetne nesreće koja se dogodila sinoć u 19:30 sati na cesti Požega-Mihaljevci utvrđeno je kako je 39-godišnji vozač pod utjecajem alkohola u organizmu u koncentraciji od 2,90 promila upravljao traktorom marke "IMT", požeških registarskih oznaka, a 52- godišnji vozač automobila marke Opel Corsa također je bio pod utjecajem alkohola od 1,87 promila.



39- godišnji vozač traktora uključivao se u promet vožnjom unazad prilikom čega se nije uvjerio da tu radnju može učiniti bez opasnosti za druge sudionike u prometu prilikom čega je zadnjim dijelom traktora udario u prednji dio osobnog automobila marke "Opel", požeških registarskih oznaka. 39-godišnjak je smješten u posebnu prostoriju policije do otriježnjenja i protiv njega slijedi prekršajni nalog.









Tijekom proteklog vikenda dogodile su se četiri prometne nesreće s materijalnom štetom i to u Prekopakri, u Požegi u Dubrovačkoj ulici, u Pakracu na Trgu 76. bataljuna te u mjestu Zakorenje, dok je jedan bijeg s mjesta prometne nesreće zabilježen u Požegi u Industrijskoj ulici.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI