Završeni radovi na uređenju podrumskih prostorija u OŠ ¨Dobriša Cesarića¨

Gradonačelnik Darko Puljašić i ravnateljica OŠ "Dobriša Cesarić" Zvjezdana Krip
(FOTO: M.M.)

19.10.2017. | M.M.
Pregleda: 3376

Gradonačelnik Darko Puljašić danas je obišao OŠ "Dobriša Cesarić" gdje su izvršeni radovina uređenju podrumskih prostorija.




"Kako je poznato škola je izgrađena 1962. godine i od tada do danas podrumski prostori su bili pokriveni zemljom gdje je bila ogromna količina vlage, vode i ostalih stvari koje se nisu mogle staviti u uporabu.


Dogovorom sa školom i Gradom Požegom iste prostore smo doveli svrsi koje će pomoći školi da radi na jedan kvalitetniji način, a ujedno će i higijenski biti bolje.





Novce odnosno 500 tisuća kuna koje smo uložili u Cesarićevu školu će doprinijeti kvalitetnijoj i boljoj nastavi." - rekao je gradonačelnik Puljašić




"Kao što je već spomenuto od davne 1962. godine malo tko je ušao u podrumske prostore gdje je bio zemljani pod bez izolacije, a ovim uređenjem dobili smo dodatan prostor koji je potreban školi.




Ono bitno i što smo u zakonskoj obvezi je urediti arhivu za tajništvo i računovodstvo za koje nismo imali prostora, a sada ćemo imati i za zbrinjavanje elektorničkog otpada, određenih pomagala u nastavi i drugih stvari.

S ovim smo zaokružili jedenu cjelinu što se tiče uređenja škole od 2008. godine " - rekla je ravnateljica Zvjezdana Krip




Gradonačelnik Puljašić dodao je kako je raspisan natječaj od Ministarstva regionalnog razvoja i Europskih fondova te je predan zahtjev za izgradnju sportske dvorane OŠ "Dobriša Cesarić".







Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI