Izgubio kontrolu nad terencem pa sletio s ceste, zabio se u ogradu i završio u jarku, 12 ozlijeđenih

Prometna kod Slobodnice
(FOTO: sbplus.hr)

17.10.2017. | sbplus.hr
Pregleda: 8007

Na autocesti A3, kod Slobodnice, vozač terenca stranih registracija u ponedjeljak navečer nije želio poslušati zapovijed policije da se zaustavi nego je pokušao izgurati policijsko vozilo s autoceste, no izgubio je nadzor nad vozilom i sletio u odvodni kanal, priopćila je brodsko-posavska policija.


Ozlijeđeni putnik u novvogradiškoj bolnici

Glasnogovornica Policijske uprave brodsko-posavske Kata Nujić ističe kako su oko 20 sati zaprimili dojavu da se na A3, kod Slobodnice, u općini Sibinj, vozač terenca stranih registracijskih oznaka oglušio o zapovijedi policije da se zaustavi, već je nastavio vožnju, pokušavši izgurati vozilo policijskih službenika s ceste. Pritom je izgubio nadzor nad vozilom, sletjevši s ceste u žičanu ogradu, a potom odvodni kanal.


U terencu se nalazilo više osoba, od kojih je nekoliko ozlijeđeno, te su prevezeni u bolnicu u Slavonskom Brodu, a nitko nije teže ozlijeđen, napominju iz policije.


S obzirom da je riječ o stranim državljanima, PU brodsko-posavska nastavlja s utvrđivanjem okolnosti njihovog ulaska u Republiku Hrvatsku.

Policija također utvrđuju i druge okolnosti učinjenog prekršaja, odnosno kaznenog djela, te će sukladno utvrđenom poduzeti odgovarajuće mjere, navodi glasnogovornica Nujić.

Portal SBplus javlja da je ozlijeđeno 12 ljudi te da ih je desetero prebačeno u slavonskobrodsku, a dvoje u novogradišku bolnicu.

izvor: www.sbplus.hr


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI