Požeški trkači na humanitarnoj utrci ¨Novska za nju¨

Naslov slike
(FOTO: 034 portal)

16.10.2017. | G.U.
Pregleda: 4032

Na humanitarnoj utrci "Novska za nju", koja se održala u svrhu prikupljanja sredstava i podizanja svijesti o borbi protiv raka dojke, nastupilo je 11 naših trkača u disciplinama na 5 i 10 km te na dječjoj utrci od 700m.

Marijana Švajda uvjerljivo je osvojila prvo mjesto u ženskoj kategoriji na 10 km dok je Goran Ugrčić bio izvrstan drugi u muškoj kategoriji također na 10 km.

Uz Marijanu i Gorana u Novskoj su još nastupili i Danijel Maceluh, Krešimir Valentić, Ivan Vitenberg, Katica Ivić, Tanja Lašak, Vladimir Klinčić, Željko Čarđić, Noa Čarđić i Manuel Čarđić.


Noa Čarđić, kao najmlađi član požeške ekipe, sudjelovao je na dječjoj utrci od 700m i tako istrčao svoju prvu utrku.


U Budimpešti se održao poznati maraton na kojemu je sudjelovao Ivan Marić, a Katica Miholić i Maja Jedinak uspješno su odradile utrku na 10 km.

I na kraju, u Apatinu su trčali Marijan Brus i Vinko Pisarović gdje je Vinko osvojio prvo mjesto u svojoj starosnoj kategoriji dok je Marijan u svojoj kategoriji bio treći.

Čestike svima na uspješno odrađenom atletskom vikendu.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI