Naš Tomo nije kriv !?

Tomo Horvatinčić
(FOTO: dnevnik.hr)

15.10.2017. | M.J.
Pregleda: 4548

Veliku pompu izazvala je oslobađajuća presuda Tomi Horvatinčiću koju je izrekla sutkinja Marija Šupe za ubojstvo dvoje talijanskih turista. Nije to prvi puta da je Horvatinčić sudionik prometnih nesreća s tragičnim posljedicama, a ponovno posljedice za njega nisu tragične, ponovno je oslobođen! Nama se valja veseliti takvom ishodu, ipak je riječ o čovjeku iz naših krajeva koji svoj kraj nikada nije zaboravio.

Tomo je rođen i odrastao je u Gradcu od kud se vinuo u poslovne visine i zaradio ogroman imetak, a u više je navrata dobio zamolbu za pomoć iz rodnog kraja i svaki je put – ignorirao. Tako svoje bivše sumještane učio je da ništa ne pada s neba, da sve valja steći marljivim radom i na tome mu mogu biti beskrajno zahvalni!

Naš Tomo nije kriv, Talijani ko` Talijani, uvijek su na krivom mjestu! Gledaju tko ima veću jahtu i namjerno se bacaju pod nju! Sram ih može biti!


Što možemo reći nego da smo ponosni na naše pravosuđe koje iz dana u dan pokazuje da je ulazak u Europsku uniju na njega zaista blagotvorno djelovao, da iz dana u dan osjećamo da smo pravno zaštićeniji i jednakiji pred zakonom. Samo su neki ipak jednakiji! Uz sve žaljenje prema prije nekoliko dana tragično stradaloj ženi u Alilovcima i apsolutnu moralnu osudu mladića koji ju je ubio, živo nas zanima hoće li on biti oslobođen kao i svi drugi koji učine slično..


Puno je ljudi koji su ogorčeni u Hrvatskoj a to je jedna predivna zemlja u kojoj je zaista sjajno živjeti. Nekima doduše nije, ali sami su si krivi. Tko im je branio da se rode u nekakvoj bogataškoj obitelji ili ako ne to da se barem s godinama obogate, onda ta divna zemlja postaje sve što jednom čovjeku može trebati. Nek` nam još dugo živi neponovljivo hrvatsko pravosuđe!


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI