Dječji dan na Ergeli Lipik uz mnoštvo zabave i igre

Dječji dan na Ergeli Lipik
(FOTO: compas.com.hr)

15.10.2017. | compas.com.hr
Pregleda: 2423

Ovogodišnji Dječji dan, koji se u sklopu desete obljetnice povratka lipicanaca održao na Ergeli Lipik, prošao je uz mnoštvo zabave i igre.




Program su otvorile Mažoretkinje i Puhački orkestar grada Lipika u odličnom spoju glazbe i pokreta, a na samom početku, obratio se upravitelj Ergele Lipik Damir Jakšić, koji je posjetiteljima poželio dobrodošlicu. Prisutnima su se obratili i Mirko Damjanović, ravnatelj Državne Ergele Đakovo i Lipik, kao i gradonačelnik Lipika Vinko Kasana, koji je pozdravio prisutne te se zahvalio svima koji su sudjelovali u organizaciji Dječjeg dana u Lipiku, a napose ekipi s Dječje televizije u promociji slikovnice i bojanke Medvjedići i ždrijebe iz Lipika.






Danas su u Lipiku boravili i voditeljica s Dječje televizije Una Zima, ali i čovjek koji je osmislio priču Medvjedići i ždrijebe iz Lipika, gospodin Željko Zima.

U nastavku programa posjetitelji su uživali u nastupima učenika Osnovne škole Lipik i Osnovne škole Poljana te mališana iz Dječjeg vrtića Kockica. Centar za cjeloviti odgoj Čuvarkuća naučio nas je puno toga o konjima kroz edukativno interaktivnu radionicu, a kroz radionicu izrade aromatičnih vrećica, ljubazne gospođe iz Pomoći u kući Lipik, posjetiteljima i djeci su pokazale kako se šiva.

Zabava uz jahanje, vožnja kočijom, veliki napuhani tobogani, slaganje puzzli, bojanje čarobnim bojama i društvena igra velike utrke lipicanaca, bili su samo dio bogatog programa na obilježavanju Dječjeg dana u Lipiku.

izvor: www.compas.com.hr


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI