ŽOK Vallis Aurea poražen u finalu Kupa regije Istok od OK Đakovo

13.10.2017. | M.M
Pregleda: 6957

Igračice Ženskog odbojkaškog kluba Vallis Aurea poražene su jučer u Sportskoj dvorani Tomislav Pirc od OK Đakovorezultatom 1:3 u setovima u finalu Odbojkaškog kupa Regije – Istok. Kako su igračice Đakova članice Prve lige odnosno igraju u rangu više od požeških odbojkašica bilo je i za očekivati pobjedu gostiju iako su požeške odbojkašice pružile dobar otpor.

Nakon pobjede u prvom prvenstvenom kolu protiv rovinjskoga Rockwoola, đakovačke odbojkašice su u srijedu, 11. listopada, odigrale i finalnu utakmicu Kupa regije Istok. Iako su Požežanke rang niže od Đakovčanki, pružile su odličan otpor. Da domaće igračice nisu bezazlen protivnik potvrđuje i činjenica da su u polufinalu Kupa pobijedile Vinkovčanke. Doduše. treba reći da su Đakovčanke samo u prvom setu igrale s najjačom postavom što potvrđuje i rezultat prvoga seta – 25:13. U drugom setu trener Dragan Božić dao je priliku i igračicama s klupe, a to su iskoristile borbene Požežanke i u zanimljivoj završnici dobile set s 25:23. I u drugom setu, domaće su igračice pružile odličan otpor đakovačkim prvoligašicama, ali kada je trener Božić u  igru vratio početnu postavu set je otišao na njihovu stranu. I četvrti set potvrdio je ipak đakovačku kvalitetu. Mirnom i organiziranom igrom đakovačke su odbojkašice četvrti set privele u svoju korist i tako osvojile pehar namijenjen pobjednicama Kupa regije Istok.

Pobjedom protiv Vallis Auree Đakovčanke su obranile prošlogodišnju titulu pobjednica Kupa regije Istok, a u prvom kolu Kupa Hrvatske 18. listopada igrat će protiv Nove Gradiške.


Pobjednice Kupa regije Istok postale su: Ana Barišić, Anela Gajić, Tatjana Gajić, Sandra Fundek, Matea Ćato, Anja Jurić, Petra Purgar, Ana Mihaljević, Ana Jelenčić, Tea Magdić, Zdenka Babić. Trener: Dragan Božić. (M.Šola)


Đakovčanke će u daljnjem natjecanju igrati protiv ŽOK Nova Gradiška (18. 10. 2017.).

U nedjelju, 15. listopada s početkom u 18,00 sati Vallisice na svom parketu dočekuju OK Koloniju (Slavonski Brod) u 1. kolu 1.B Nacionalne odbojkaške lige – Istok. Dan prije, u subotu, 14. 10. u 16,00 sati druga ekipa ŽOK Vallis Aurea u SD Tomislav Pirc igra protiv OK Čepin II.

Izvor Požeški sportski savez Autor Jurica Bešlić


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI