ŽOK Vallis Aurea poražen u finalu Kupa regije Istok od OK Đakovo

13.10.2017. | M.M
Pregleda: 6990

Igračice Ženskog odbojkaškog kluba Vallis Aurea poražene su jučer u Sportskoj dvorani Tomislav Pirc od OK Đakovorezultatom 1:3 u setovima u finalu Odbojkaškog kupa Regije – Istok. Kako su igračice Đakova članice Prve lige odnosno igraju u rangu više od požeških odbojkašica bilo je i za očekivati pobjedu gostiju iako su požeške odbojkašice pružile dobar otpor.

Nakon pobjede u prvom prvenstvenom kolu protiv rovinjskoga Rockwoola, đakovačke odbojkašice su u srijedu, 11. listopada, odigrale i finalnu utakmicu Kupa regije Istok. Iako su Požežanke rang niže od Đakovčanki, pružile su odličan otpor. Da domaće igračice nisu bezazlen protivnik potvrđuje i činjenica da su u polufinalu Kupa pobijedile Vinkovčanke. Doduše. treba reći da su Đakovčanke samo u prvom setu igrale s najjačom postavom što potvrđuje i rezultat prvoga seta – 25:13. U drugom setu trener Dragan Božić dao je priliku i igračicama s klupe, a to su iskoristile borbene Požežanke i u zanimljivoj završnici dobile set s 25:23. I u drugom setu, domaće su igračice pružile odličan otpor đakovačkim prvoligašicama, ali kada je trener Božić u  igru vratio početnu postavu set je otišao na njihovu stranu. I četvrti set potvrdio je ipak đakovačku kvalitetu. Mirnom i organiziranom igrom đakovačke su odbojkašice četvrti set privele u svoju korist i tako osvojile pehar namijenjen pobjednicama Kupa regije Istok.

Pobjedom protiv Vallis Auree Đakovčanke su obranile prošlogodišnju titulu pobjednica Kupa regije Istok, a u prvom kolu Kupa Hrvatske 18. listopada igrat će protiv Nove Gradiške.


Pobjednice Kupa regije Istok postale su: Ana Barišić, Anela Gajić, Tatjana Gajić, Sandra Fundek, Matea Ćato, Anja Jurić, Petra Purgar, Ana Mihaljević, Ana Jelenčić, Tea Magdić, Zdenka Babić. Trener: Dragan Božić. (M.Šola)


Đakovčanke će u daljnjem natjecanju igrati protiv ŽOK Nova Gradiška (18. 10. 2017.).

U nedjelju, 15. listopada s početkom u 18,00 sati Vallisice na svom parketu dočekuju OK Koloniju (Slavonski Brod) u 1. kolu 1.B Nacionalne odbojkaške lige – Istok. Dan prije, u subotu, 14. 10. u 16,00 sati druga ekipa ŽOK Vallis Aurea u SD Tomislav Pirc igra protiv OK Čepin II.

Izvor Požeški sportski savez Autor Jurica Bešlić


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI