Tattoo salon ¨Paris Texas¨ sutra ponovo otvara svoja vrata

"Paris Texas"- Nikola Radimirović
(FOTO: Privatna kolekcija)

12.10.2017. | M.B.
Pregleda: 16881

Nakon 20 godina ponovno u Požegi svoja vrata otvara salon za tetoviranje Paris Texas. Petak 13., datum otvorenja, je datum koji mnogi izbjegavaju, ali Nikola Radmirović, vlasnik salona, uvjerava nas da mu taj datum donosi sreću.




Neki od nas se sjećaju i bili su sretni kad je Nikola salon prvi put otvorio krajem 90-ih, bio je to prvi i jedini salon za tetovaže u Slavoniji i tek treći u cijeloj Hrvatskoj te je donio dašak ekstravagancije i trendova iz velikog svijeta u naš mali grad.


"Sadašnji salon je svojevrsna retrospektiva mojih radova i djelovanja kroz moj široki opus djelovanja u zemlji i svijetu. Salon je najmodernije opremljen te garantira vrhunsku boju i uslugu koja je standardizirana kroz higijenu i korištenje jednokratne opreme za svaku pojedinačnu tetovažu, odnosno klijenta. Moj pristup je čvrst u odluci da ne kopira ničije tetovaže niti ih skida s interneta. Moja filozofija se sastoji u tome da ako već odlučimo nositi tetovažu cijeli život na sebi, onda bi ona trebala imati simboliku i značenje. Iz toga razloga salon za tetoviranje "Paris Texas" u ulici Svetog roka 37 u Požegi nudi isključivo originalne skice, odnosno tetovaže prilagođene želji svakog pojedinog klijenta", rekao nam je Nikola Radimirović.




"Požega pod kožom" slogan koji tattoo majstor Nikola koristi kada nam odgovara na pitanje zašto nakon toliko godina ponovno otvara salon za tetovaže dovoljan je sam po sebi da se upitamo imamo li i mi mjesta i hrabrosti za tako nešto pod svojom kožom!


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI