Županijski derbi: Slavija pomela Lipik (video)

19.11.2011. | Mario Nakić
Pregleda: 5696

Igrači Nogometnog kluba Slavija iz Pleternice na domaćem su terenu slavili protiv županijskog rivala u 3. hrvatskoj nogometnoj ligi, ekipe Lipika.

Slavija je na samom početku utakmice, već u 9. minuti povela golom Mateja Novaka. Iako je bilo još nekoliko izglednih prilika za domaće, a i gosti su jednom ozbiljno zaprijetili, prvo poluvrijeme završava rezultatom 1:0. U nastavku utakmice domaćini nastavljaju napadati, a u 78. minuti sudac svira jedanaesterac za Slaviju. Nakon prigovora sucu, igrač Lipika Tomislav Kužilek dobiva drugi žuti karton i biva isključen, a Dalibor Žafaranić iz jedanaesterca povisuje vodstvo Pleterničana. Pred sam kraj utakmice Davor Žafaranić postavlja konačni rezultat 3:0 za Slaviju.

Treneri su dali prilično oprečne komentare na utakmicu. Dok je za trenera Slavije Dalibora Bognara to bila čista i zaslužena pobjeda njegove momčadi, trener gostiju Dinko Bešlić tvrdi da nijedna ekipa nije imala inicijativu na terenu, a prijelomni trenutak utakmice za njega je bio u 78. minuti kada je isključen Kužilek, a Slavija s bijele točke povela 2:0.





Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI