Početak aktivnosti ¨Volonteri u parku¨

Volonteri u Parku
(FOTO: Google)

11.10.2017. | ZJZ
Pregleda: 2224

Pozivamo Vas da sudjelujete na početku provedbe aktivnosti Nacionalnog programa "Živjeti zdravo", komponente "Volonteri u parkovima".

Uz organizirano hodanja svake srijede u 18 sati započinje i provedba aktivnosti za djecu, ali i sve druge zainteresirane - Volonteri u parkovima.

Pozivamo Vas da u petak 13. listopada u 15.30 sati dođete na Rekreaciju gdje ćete se uz više od 100 osnovnoškolaca zabaviti uz zumbu, taekwondo, te natjecanje u igri graničara.


Nadalje je planirano u suradnji sa Županijom, Gradom Požegom, Zavodom za javno zdravstvo, Društvom Naša djeca Požega, udrugom "Zdravi život" te drugim zainteresiranim udrugama i klubovima redovito organizirati zabavne aktivnosti za djecu, roditelje i sve druge zainteresirane građane.


Sve informacije o terminima i planiranim aktivnostima koji će se održavati na Rekreaciji biti će dostupne na web stranicama Grada Požege, Turističke zajednice Grada Požege, Zavoda za javno zdravstvo… Svi sadržaji će biti potpuno besplatni za sudionike.

Nadamo se da će naši sugrađani prepoznati vrijednost ovih inicijativa svjesni pozitivnih učinaka tjelesne aktivnosti i boravka na otvorenom na vlastito zdravlje i zdravlje djece.

Informacije o Klubu šetača (Nacionalni program "Živjeti zdravo" - Hodanjem do zdravlja).

Start svake srijede u 18 sati kod spomenika Nikoli Tesli (zvečevački park).

Koordinatorica: Jelena Fuček, udruga "Zdravi život", br tel: 098/1606398 i e-mail: [email protected]. Svi su dobrodošli priključiti se.

Zavod za javno zdravstvo Požeško-slavonske županije


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI