HSS: Protivimo se ukidanju općina

Kandidati s liste HSS-a
(FOTO: Dušan Mirković/PIXSELL)

19.11.2011. | Vjeran Blašković
Pregleda: 2936

- Svi naši kandidati s liste i žive na području pete izborne jedinice. Kada je riječ o tome što HSS nudi biračima, onda je to razvoj ruralnih područja, poljoprivrede, ali i ruralnog turizma i drugih djelatnosti koje će omogućiti da sačuvamo život na selu. Naš moto su i nova radna mjesta te potpore obrtništvu i poduzetništvu kao i razvoj komunalne infrastrukture. HSS je najzelenija stranka, zagovaramo zaštitu okoliša i poljoprivredu bez genetski modificiranih organizama.

Smatramo da Slavonije može ponovno biti pokretač razvoja jer vidimo da hrana postaje broj jedan u svijetu, a prije svega vode i šume. Budućnost malih poljoprivrednika i njihova šansa u Europi je velika. S konkurencijom se nećemo boriti količinama već brendiranjem proizvoda i kvalitetom, izjavio je prvi na listi HSS-a u V. izbornoj jedinici Damir Vlaović iz Nove GRadiške.

Drugi na listi Željko Jakopović iz Čaglina  poručio je kako će se HSS zalagati za ravnomjeran, ali pravedan razvoj Slavonije pa tako i Požeško-slavonske županije.


- Nismo za ukidanje niti jedne općine, jer općina nije administrativno središte. Želimo da u svakoj sredini bude i vrtić i škola i razvijena poljoprivreda i infrastruktura. Želimo da potaknemo i da se neki vrate na ovaj prostor kojega želimo sačuvati i urediti da bude primjeran. Kažemo da smo kao država turistička destinacija, želimo da se svaki turist koji prolazi našom županijom osjeća lijepo i ugodno, izjavio je Jakopović.


Tijekom prijepodneva HSS je u Lermanovoj ulici u Požegi postavio štand na kojemu su kandidati s liste HSS-a građane upoznavali sa programom stranke za parlamentarne izbore.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI