Parmaković donio slavlje Kaptolu, Kahanek u 90′ donio prvaku bodove u Buku

09.10.2017. | sportalo.hr
Pregleda: 10127

Nakon sjajnih utakmica u subotu, jučer su odigrane preostale 4 kojima je kompletirano 6. kolo Požeško slavonske 1. ŽNL kojoj je na čelu momčad Lipika koja je jedina bez poraza. Najveću pažnju privlačili su susreti Kaptola i Slavena te BSK-a i Požege, no naravno da uzbuđenja nije nedostajalo niti u Kutjevu niti u Velikoj.

KAPTOL – SLAVEN  2:1

Nakon što su Gračani u prošlom kolu svladali Tim osvježenje poravnali su se bodovno s Kaptolom na dnu ligaškog poretka, a 7 dana kasnije ždrijeb im je namjenio međusobni ogled. Kaptol je bez obzira na pomalo i katastrofalan ulazak u sezonu slovio za velikog favorita u ovom dvoboju što su na kraju uz dosta sreće i potvrdili. Ninoslav Parmaković bio je strijelac oba gola za Poletijevu momčad, Robert Nović smanjio je iz kaznenog udarca 10ak minuta prije kraja, no Grčani nisu uspjeli do potpunog preokreta i ostali su na posljednjem mjestu sa samo 3 boda.


– Po meni smo odigrali jako loše, jedino pozitivno je da smo pobijedili. Mislim da ne bi bilo nezasluženo da je Gradac osvojio taj bod. Stvarno ne znam što nam se događa, igramo toplo hladno, samo nam obrana zabija golove, napadači moraju proraditi. Čeka nas gostovanje u Mihaljevcima, s ovakvom igrom tamo nemamo šta tražiti – komentar je Krešimira Poletija, trenera domaće momčadi.


– Mi smo danas zaslužili sva tri boda u Kaptolu, bili smo po meni puno bolja momčad tokom čitave utakmice i stvarno je šteta da to nismo okrunili bodovima koji bi nam puno značili. Unatoč lošem bodovnom učinku mi se ne predajemo, igrat ćemo do kraja za sebe i naše navijače, u svakoj utakmici dati maksimum pa kud nas to dovede, predaje nema! Domaćinu čestitamo na pobjedi, odigrali su korektno, bili sretniji i to je to. Slijedi nam domaća utakmica s BSK-om koja nam svakako puno znači, a cilj se zna – izjavio je nakon susreta Robert Nović, kapetan Slavena.

BSK – POŽEGA  1:2

Derbi nedjeljnog dijela 6. kola igrao se u Buku gdje je BSK ugostio aktualnog prvaka 1. ŽNL Požegu. Bila je to utakmica od koje se očekivalo puno, i jedni i drugi u svom kadru imaju sjajnih nogometaša, a ključnu ulogu ponovno je preuzeo Kahanek koji u ovoj sezoni gotovo sam vuče prvake. Nakon rovovske bitke na sredini terena Alen Solina je donio prednost Požegi, no nakon samo 5 minuta Mario Jelić je vratio stvari na početak. Poravnat rezultat bio je na snazi do same završnice, a onda se ukazao Kahanek i u 90′ odnio sva tri boda put Požege. Valja napomenuti da su domaći od 84′ igrali s igračem manje nakon što je Mikšik zaradio drugi žuti karton.

PAPUK – JAKŠIĆ  3:1

Vrlo uzbudljiva utakmica odigrana je u Velikoj gdje je Papuk dočekao Jakšić. Ne toliko kvalitetna koliko borbena, no s obzirom na stanje na ljestvici tako nešto je i bilo za očekivati. Domaći su u prvom poluvremenu došli do vodstva preko iskusnog Dražena Bradića, a kada je početkom nastavka Jurica Kljajić podebljao prednost Papuk je bio nadomak slavlja. No, gosti se nisu predali pa je David Tomas u 74′ smanjio na 2:1. Veselje gostiju ipak je bilo kratkog daha, već u sljedećem napadu nakon kornera konačnih 3:1 postavio je Vinko Kljajić.




Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI