Fitness klub Play ima pobjednika Zagreb Sport Festa

FOTO: Fitness klub Play

09.10.2017. | Fitness klub Play
Pregleda: 5257

Na natjecanju Zagreb Sport Fest, održanom u Zagrebu, na festivalu sportova, nastupila su tri natjecatelja Fitness kluba Play.

Adrijan Marušić pobijedio je u kategoriji Men’s physique, Bruno Ražov zauzeo je drugo mjesto u kategoriji juniorskog bodybuildinga, dok je Zoran Tokić bio šesti među veteranima.





"Nastavljamo naporan rad s našim sportašima i rezultati ne nedostaju. Štoviše, ove godine nastupili smo s najvećim brojem natjecatelja ikad. Njih 15 ostvarili su vrhunske rezultate. Nakon osvajanja 7 prvih mjesta na državnom prvenstvu, seniorskog drugom mjesta na Europskom prvenstvu i juniorske bronce s istog, privodimo sezonu kraju novim pobjedama.





Dečke još očekuje nastup ovog vikenda na slovenskom Maxximum Openu. Izuzetno sam ponosan na rad kluba i predanost pripremama, te na same rezultate. Pokušat ćemo dogodine biti, u najmanju ruku, jednako dobri” rekao je Hrvoje Raguž, predsjednik i trener u Fitness klubu Play


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI