Fitness klub Play ima pobjednika Zagreb Sport Festa

FOTO: Fitness klub Play

09.10.2017. | Fitness klub Play
Pregleda: 5235

Na natjecanju Zagreb Sport Fest, održanom u Zagrebu, na festivalu sportova, nastupila su tri natjecatelja Fitness kluba Play.

Adrijan Marušić pobijedio je u kategoriji Men’s physique, Bruno Ražov zauzeo je drugo mjesto u kategoriji juniorskog bodybuildinga, dok je Zoran Tokić bio šesti među veteranima.





"Nastavljamo naporan rad s našim sportašima i rezultati ne nedostaju. Štoviše, ove godine nastupili smo s najvećim brojem natjecatelja ikad. Njih 15 ostvarili su vrhunske rezultate. Nakon osvajanja 7 prvih mjesta na državnom prvenstvu, seniorskog drugom mjesta na Europskom prvenstvu i juniorske bronce s istog, privodimo sezonu kraju novim pobjedama.





Dečke još očekuje nastup ovog vikenda na slovenskom Maxximum Openu. Izuzetno sam ponosan na rad kluba i predanost pripremama, te na same rezultate. Pokušat ćemo dogodine biti, u najmanju ruku, jednako dobri” rekao je Hrvoje Raguž, predsjednik i trener u Fitness klubu Play


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI