Izgubljen još jedan mladi život, kriv vozač pod utjecajem alkohola

Prometna nesreća
(FOTO: PU brodsko posavska)

08.10.2017. | PU brodsko - posavska /M.M.
Pregleda: 14567

Jučerašnji dan u prometnim nesrećama uzeo je dva mlada života. U prometnoj nesreći u Požeškoj Koprivnici smrtno je stradao 30 – godišnjak dok je u Brodskom Stupniku smrtno stradao 32-godišnji suvozač.

Odnosno jučer oko 18:45 sati u Brodskom Stupniku dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba smrtno stradala, dok je jedna osoba zadobila lake tjelesne ozljede.





Provedenim očevidom je utvrđeno da je do prometne nesreće došlo kada je 46- godišnji vozač, poradi neprilagođene brzine, izgubio nadzor nad upravljačem osobnog automobila, uslijed čega je najprije došlo do zanošenja osobnog automobila po kolniku te slijetanja u odvodni kanal, u kojem je osobni automobil prednjim dijelom udario u betonski kolni ulaz, nakon čega je došlo do prevrtanja osobnog automobila i udaranja u betonski zid.


Nad vozačem je izvršeno alkotestiranje te je utvrđeno da je isti upravljao osobnim automobilom pod utjecajem alkohola od 1,83 g/kg u organizmu.




U ovoj prometnoj nesreći smrtno je stradao 32-godišnji suvozač, dok je 46-godišnji vozač zadobio tjelesne ozljede. Isti je prevezen na ukazivanje liječničke pomoći u bolnicu u Slavonskom Brodu.

Protiv 46-godišnjeg vozača policija podnosi kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu poradi počinjenja kaznenog djela izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu doznajemo od PU brodsko – posavske.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI