Uspjeh judo kluba ¨KUTJEVO¨ u Vinkovcima

Judo klub "Kutjevo"
(FOTO: R.G.)

08.10.2017. | M.M./R.G.
Pregleda: 2680

Nakon uspješnog prošlog vikenda u Banja Luci, judaši  judo kluba "KUTJEVO"  zajedno sa svojom sekcijom iz Čaglina, ovaj vikend su nastupili na međunarodnom judo turniru u Vinkovcima. Ovaj put nastupili su u nešto veće broju, s 22 natjecatelja te kući donose 16 medalja. Osim našeg kluba, na turniru je nastupilo 450 natjecatelja iz 40-tak klubova iz čak 8 država.

Zlatnu medalju su osvojili : Bošnjak Ivona, Grgić Petra, Švajda Ivona te Grgurić Lorena.

Srebrnu medalju su osvojili : Grgurić Petra, Pečurlić Gabrijel, Vidmar Marta u svojoj ali i u većoj uzrasnoj skupini.


Brončanu medalju su osvojili : Škopec Ela, Šipoš Jakov, Marjanović Petar, Marjanović Marija, Miloš Goran, Barić Nina, Grgić Ivana te Tonček Marko.





Moramo napomenuti da su na ovom turniru sudjelovali judaši iz Hrvatske, BIH, Srbije, Mađarske, Slovenije, Poljske, Rumunjske te dalekog Irana.

Veličina ovog sporta je u tome što se djeca susreću s drugačijim kulturama i običajima, nakon borbi, djeca se druže i sklapaju nova prijateljstva.

Na ovom turniru dobili smo poziv za sudjelovanje na međunarodnom turniru u Francuskoj te Bugarskoj. Pozive smo morali odbiti jer financijski nismo u mogućnosti odraditi tako velike pothvate.

Nakon super odrađenog turnira,  za nagradu, djeca su uživala u obližnjem lunaparku.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI