¨Novo vodstvo županijskog HDZ-a bit će imenovano u roku od 6 mjeseci¨

Dr. Željko Glavić
(FOTO: M.B.)

05.10.2017. | M.B.
Pregleda: 9994

Jutros je na tiskovnoj konferenciji u prostorijama Županijskog odbora HDZ-a dr. Željko Glavić potvrdio kako je Županijski odbor raspušten te da je on imenovan Povjerenikom.

"Službeno je da je ŽO HDZ-a Požeško--slavonske županije raspušten odlukom Središnjeg odbora HDZ-a u utorak, 3. listopada. Također odlukom Središnjeg odbora, ja sam imenovan Povjerenikom, a za članove Povjerenstva su imenovani svi gradonačelnici i načelnici s područja Požeško-slavonske županije. U odluci stoji da je zadaća Povjerenika i Povjerenstva da se u roku od šest mjeseci priredi i održi skupština na kojoj će biti imenovano novo vodstvo HDZ-a Požeško-slavonske županije te novi predsjednik ŽO HDZ-a PSŽ. To je odluka koja je uslijedila zbog poznatih događanja u zadnjih nekoliko dana te su ta događanja izravan povod donešenju ovakve odluke. Stav o ovoj situaciji sa županom Tomaševićem premijer Plenković je iznio još u utorak te se mi također slažemo sa svim rečenim i nemamo podijeljenih stavova", rekao je dr. Željko Glavić, povjerenik ŽO HDZ-a PSŽ.

Na pitanje o čemu se sinoć razgovaralo u središnjici HDZ-a na sastanku u Zagrebu, dr. Glavić rekao je da ovo nije bila tema i da u Zagrebu nije bio zbog službenog sastanka te da razgovori o cijeloj situaciji tek predstoje. "Ovo je sve sad tek na početku te očekujemo razvoj događaja. Ne možemo predvidjeti ishod situacije, no trenutno nemam niti jednu službenu informaciju što se tiče stegovnog postupka. Tu postoje dvije strane, politička i pravosudna, te sve ovisi o tome kakav stav će preuzeti druga strana", rekao je na kraju dr. Željko Glavić.




Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI