Sve imaju, a rezultati su loši!?

Hr. Dragovoljac- B. Drenovac
(FOTO: F.M.)

05.10.2017. | F. Memedović
Pregleda: 5061

Što se događa u i s NK Hrvatskim dragovoljcem iz Brodskog Drenovca? Nakon rano započetih u vrlo uspješno odrađenih ovoljetnih priprema i nakon osvojena čak tri dosta jaka turnira u predprvenstvenom razdoblju, te ne opterećeni najvišim ciljem što se tiče plasmana u prvenstvu , sada nakon odigranih pet kola jesenske polu dionice u 2,ŽNL Požeško-slavonskoj, s osvojenih samo šest bodova, u klubu su manje ne zadovoljni tim postignutim rezultatom , ali više su zabrinuti s neodgovornim ponašanjem nekolicine mlađih prvotimaca, odnosom njihovim ne zalaganjem na treninzima i prvenstvenim utakmicama.

U razgovoru s predsjednikom NK Hrvatskog dragovoljca, Ivom Matoševićem, na upit što bi mogao biti uzrok ovakvom stanju u momčadi, on kaže da na to pitanje za sada pravog odgovora nema. Kaže da je on kao čelni čovjek kluba sa svojim suradnicima sve učinio da se osiguraju svi uvjeti za rad svim kategorijama igrača u klubu, pa tako i prvoj momčadi i da stvarno ne zna zašto je odgovornost, zapravo neodgovornost, pojedinaca prema klubu i suigračima takva , blago rečeno, nekorektna. Predsjednik Matošević je reka da će zajedno s trenerom Matijevićem vrlo skoro održati zajednički sastanak s igračima prve momčadi i nada se, da će dobiti odgovor što je razlog takvog ponašanja.

Trener dragovoljaca Željko Matijević vrlo je otvoren, a i ljut na neke svoje mlađe igrače kojima je, kako on kaže, slava udarila u glavu i koji kroz svoje komotno, neodgovorno i nesportsko ponašanje remete zajedništvo i ozbiljniji pristup radu i igri, što je uzrok mršavijeg bodovnog konta. On smatra da je to jedini razlog krize igre i rezultata i najavljuje kako će se stvari promijeniti na način, ili će se ponašanje tih pojedinca promijeniti, ili.će isti biti odstranjeni iz prve momčadi , a ako se niti jedno od ovoga ne dogodi, on sebe kao trenera u takvoj sredini više ne vidi.


Najavljeni sastanak s igračima, najvjerojatnije će se dogoditi prije nedjeljne utakmice, kada u Drenovcu gostuje Omladinac iz Čaglina, što je prilika igračima Hrvatskog dragovoljca da se dobrom igrom i pobjedom pokažu i dokažu svom predsjedniku i treneru da su dostojni nositi dres Hrvatskog dragovoljca, kluba časnog imena i ponosa Drenovca.


Tekst i foto: Franjo Memedović



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI