Sin Alojza Tomaševića: `Iznosim svoje svjedočanstvo kako me je Bog preko SMS poruke pozvao na lokalne izbore`

Silvio Tomašević, nezavisni kandidat za gradonačelika Požege i nositelj liste za Gradsko vijeće Grada Požege.
(FOTO: Silvio Tomašević)

04.10.2017. | 034portal.hr/vijesti.rtl.hr
Pregleda: 19990

I dok je trenutačno u središtu velikog obiteljskog skanadala Alojz Tomašević koji je optužen za obiteljsko nasilje na svojoj suprugom mnogi Požežani pamte `cirkus` koji je ove godine u svibnju potresao Požegu zbog njegova sina Sivlija Tomaševića.

Naime, Sivlio se tada kandidirao za gradonačelnika Požege kao nezavisni kandidat. Ništa sporno ne  bi možda ni bilo u tome da on nije sin HDZ-ovog požeško-slavonskog župana Alojza Tomaševića.

Sin Silvio, navodno kako su pisali neki  mediji ( 034portal.hr ) je počinio niz prekršaja 2013. godine kada je navodno demolirao jedan kafić i napao vlasnicu. Branio se tada da to nije učinio, no priznao je da je razbijao čaše i vozio pijan.


A nedavno je Silvio na Youtubeu i objavio video u kojem je objavio razloge svoje kandidature pišu vijesti.rtl.hr


Video je potpisao riječima: "Otkrivenje 12. Veliki nebeski znak koji koji će biti ispunjen 23.09.2017., proročanstvo koje predskazuje skori Kristov dolazak, potvrđen mi je od Boga. U ovom videu iznosim svoje svjedočanstvo kako me je Bog preko SMS poruke, pozvao na lokalne izbore i objavio mi datum i vrijeme rođenja djeteta iz Otkrivenja 12."

Kako u videu tvrdi sam Bog ga je pozvao na izbore i njegovu motivi su bili biti poslušan Bogu kao najvećem autoritetu. A poruku je primio na istinu neobičan način, a kako pogledajte u videu.






Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Izlazite li na glasanje u srijedu, 17.4.2024.?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI