Plenković raspustio Županijski odbor HDZ-a Požeško-slavonske županije

Glavić
(FOTO: M.M.)

03.10.2017. | Ante Mandarić
Pregleda: 16478

Županijski odbor HDZ-a Požeško-slavonske županije raspušten je, kako doznajemo, telefonskim razgovorom koji je došao iz vrha stranke.

Povjerenikom Županijskog odbora HDZ-a Požeško-slavonske županije imenovan je Željko Glavić, koji je predsjednik Gradskog vijeća Požege i ravnatelj OŽB Požega.

Iako se novo čelništvo ŽO HDZ-a iščekuje još od kolovoza kada je Franjo Lucić nakon skandala s pokušajem podmićivanja novinara sam dao ostavku na mjesto predsjednika, doznajemo kako je vrh stranke predvođen Andrejom Plenkovićem ipak danas odlučio raspustiti ŽO HDZ-a.


Vjerujemo da je ovaj potez potaknut današnjim događajem koji optužuje župana Tomaševića za nasilje u obitelji, no sigurni smo da su na ovu odluku utjecali i prijašnji događaji u našoj županiji- Neferovićev napad na našeg novinara i Lucićev pokušaj podmićivanja novinara.


Doznajemo kako kandidata za predsjednika Županijskog odbora Hrvatske demokratske zajednice Požeško-slavonske županije već ima te smo sigurni da se premijer Plenković u ovoj, ali i svim idućim potezima, neće držati po strani.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI