13. i 14. 10. Gigafest u Tom klubu u Požegi

Gigafest
(FOTO: D.T.)

03.10.2017. | D. Treskanica
Pregleda: 2391

U organizaciji neumorne udruge Kamp i ove godine nas očekuje prava žestoka poslastica. Gigfest je omanji festival usmjeren na alternativnu glazbu i izričaj, tematski odjeljen u dvije noći. Prošle godine smo se izvrsno zabavili na Mrrkoj i Chilloj noći gdje su požeški Tom Klub posjetili Narednik Lobanja i Vod Smrti, Flesh i Bezdan te Genetic Plant, Ribe i Waitapu. A ove godine nas očekuje još šest novih bendova!




Ovaj puta ćemo utonuti u Chudnu i Crnu noć i čuti bendove iz Švicarske, Zagreba, Rijeke i Požege. Za čudnu noć petka trinaestog pobrinut će se The Erkonauts iz Švicarske koji sviraju svoju čudnu kombinaciju metala, punka i modernih ritmova i melodija podsjećajući na trenutke na Tool. Uz njih dolazi nam i One Piece Puzzle iz Rijeke koji će vam sa svojim teškim industrial zvukom rastavit stvarnost pred očima. Kako bi vas pripremili na to sve, večer će započeti s mladim Požeškim psihodeličnim stoner doom-om – Panta Rhei.


Crna noć je pak u znaku onog najtamnijeg, a što tamnije od čistokrvnog black metala postoji? Legendarni Black Cult iz Rijeke će se pobrinuti za promrzlu atmosferu tamnog bezdana kojeg se već i sada može nazrijeti. Teški šok će prouzrokovati mahnito divljanje zagrepčana Liv koji donose žestoki speed thrash metal da vam probudi tijelo i duh. No i uz tu snagu ipak ćete susresti svoj Usud – pravi pravcati, beskompromisni i nepromjenjivi death metal.


Udruga KAMP djeluje već dugi niz godina, a podržana je i od strane Ministarstva Kulture RH. Svojim trudom i radom potiče, čuva i omogućuje razvoj mladih umjetnika iz Požege, ali i šire. Očuvanje kulture i poticanje kreativnog izražavanja glavni je naum. Podržite našu scenu vašim dolaskom. Vidimo se na Gigfestu 13. i 14.10.2017.!


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI