U prometnoj nesreći u Nurkovcu teško ozlijeđeni majka i dijete

Prometna nesreća u Nurkovcu
(FOTO: M.M.)

02.10.2017. | M.M.
Pregleda: 19224

Teška prometna nesreća dogodila se danas (2.10.) oko 16:30 sati između dva osobna automobila požeških i daruvarskih registarskih oznaka na samom ulazu u Nurkovac.



Prema neslužbenim informacijama, u jednom automobilu su bili majka i malo dijete. Navodno je vozačica, pri obilasku kamiona, pokušala pobjeći vozilu koje je išlo njoj ususret te je skrenula u putni kanal i vozilom se preokrenula na bočnu stranu.


Neslužbeno doznajemo da su tri osobe ozlijeđene te su Hitnom pomoći prevezene u OŽB Požega.




U tijeku je očevid, a više informacija imat ćemo nakon službenog policijskog izvješća. Promet tim dijelom prometnice je zatvoren.





Ovim putem moramo pohvaliti policijske službenike iako nije situacija za ovakav dodatak ovoj vijesti, ali jedna uvažena neprofitabilna "Udruga za informiranje" verbalno je napala policijskog službenika koji je osiguravao mjesto ove nemile prometne nesreće jer je policijski službenik zabranio ulazak na mjesto događaja i fotografiranje dok ne dođe njegov šef i ne odobri fotografiranje požeškim novinarima.



Naime,policija poučena situacijom od 18. kolovoza kada su imali sukob s istoimenim požeškim medijom na prometnoj u Kunovcima danas su zabranili fotografiranje te dok su drugi mediji čekali "zeleno svijetlo" ovaj nadobudni mediji odgovarao je policijskom službeniku " Je.o te Matijević" ( misli se na načelnika Policijske postaje Gorana Matijevića ) te postavio upit "Što nam je onda Radićka slala poruku za prometnu" (misleći na glasnogovrnicu PU požeško-slavonske).

Ovim putem još jednom iako smo i sami medij koji nastoji prenijeti vijesti, što ekskluzivnije fotografije i članke napraviti kako bi naši čitatelji imali informacije, moramo reći da su policijski službenici PU požeško slavonske odradili kvalitetan i pošten posao, a zlonamjernika će i dalje biti.

Još moramo naglasiti da je Zakonom propisano da se ne smije nikako ulaziti na mjesto događaja.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI