Danas pretežno sunčano, ujutro moguća magla i mraz

Vrijeme danas
(FOTO: DHMZ)

02.10.2017. | M.M.
Pregleda: 1028

Tijekom jučerašnjeg dana prevladavalo je sunčano vrijeme.

Danas će prevladavati pretežno sunčano, osobito u Dalmaciji i Slavoniji. Ujutro u unutrašnjosti mjestimice magla i slab mraz. Krajem dana uz jugozapadni vjetar na sjevernom Jadranu i u gorju porast naoblake. Najniža jutarnja temperatura zraka od 0 do 5, na Jadranu od 11 do 15, a najviša dnevna između 15 i 20, na Jadranu 21 i 25 °C.

Izgledi vremena za slijedeća 3 dana


KOPNO. U utorak kiša, pljuskovi i grmljavina, najprije u zapadnim predjelima. Mjestimice može biti i izraženije kiše, osobito u Gorskome kotaru. Vjetar slab do umjeren jugozapadni, krajem dana sjeverozapadni. U srijedu i četvrtak djelomice ili pretežno sunčano. Najviša temperatura zraka uglavnom od 15 do 19, a u četvrtak i do 23 °C.


JADRAN. U utorak promjenljivo oblačno s pljuskovima i grmljavinom te umjerenim jugom i jugozapadnjakom. Izraženija kiša na sjevernom dijelu. U srijedu djelomice sunčano, još ponegdje u Dalmaciji s pljuskovima, a puhat će umjerena bura i sjeverni vjetar. U četvrtak pretežno sunčano uz umjereno jugo. Razmjerno toplo.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI