Požeški malonogometaši natjecat će se po izmijenjenom sustavu u novoj sezoni

Božićni malonogometni turnir, mali nogomet
(FOTO: Bojan Miščević)

29.09.2017. | M.M./sportalo.com
Pregleda: 1449

U prostorijama Šahovskog kluba Požega održan je plenum klubova 1. i 2. Županijske malonogometne lige. Od 17 aktivnih klubova bilo je prisutno 9 dok su ostali opravdali svoj izostanak. Prvenstvo u obje lige krenut će 18. i 19. studenog 2017.

U 1. Županijskoj malonogometnoj ligi natjecat će se 10 klubova (Požega, Kutjevo, Coloremajl, Pleternica, Birtijca, Skenderovci, Grabarje, Elektro dom, Jakšić, Autodijelovi Tokić). Prvenstvo će trajati 14 kola. Prvi dio odigrat će svatko sa svakim kroz 9 kola, a nakon toga će se formirati Liga za prvaka u kojoj će biti klubovi plasirani od 1. do 5. mjesta i Liga za ostanak u kojoj će biti klubovi plasirani od 6. – 10. mjesta. Na taj način odigrat će se još 5 kola. Svaki klub će ukupno odigrati 13 utakmica, a jedno kolo će biti slobodan.

U 2. Županijskoj malonogometnoj ligi igrat će 7 klubova (Internacional, Plamen, Vladorena, Zarilac, Legacy, Alabama, Bubamara). Liga će se igrati dvokružno, a prvenstvo će trajati 14. kola. Svaki klub će ukupno odigrati 12 utakmica, a dva kola će biti slobodan.


Utakmice će se igrati u Sportskoj dvorani Tomislav Pirc u Požegi i Sportskoj dvorani Osnovne škole Fra Kaje Adžića u Pleternici.


Kup će se ove sezone odigrati ranije odnosno od 07. do 29. 10. 2017. kako bi pobjednik Županijskog malonogometnog kupa bio u mogućnosti igrati u daljnjem natjecanju Hrvatskog malonogometnog kupa na nivou regije Slavonije i Baranje.Klubovi do 15. listopada 2017. mogu registrirati nove igrače, a nakon toga nema registracija skroz do 11. siječnja 2018 – stoji na stranicama Požeškog sportskog saveza.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI